Úspešnosť humanitne orientovaných študentov v priamej a dištančnej výučbe - Kesselová, Jana
Humanistická orientácia sa na človeka. Rogersovský prístup zamerania na človeka. Zodpovednosť učiteľa za vytvorenie neohrozujúcej atmosféry počas pedagogickej komunikácie. Modifikácia pedagogickej komunikácie a vyučovanie prostredníctvom informačno-komunikačnej technológie. Opis experimentu pôsobenia informačno-komunikačných technológií na pedagogickú komunikáciu. Organizačná a didaktická stránka experimentu. Diagnostika kognitívnych vlastností študentov a interpretácia výsledkov. Význam technicky sprostredkovanej výučby.