Virální marketing nelze zastavit - Cechl, Pavel
Propagácia produktu alebo služieb podnikateľského subjektu ako hlavný cieľ virálneho marketingu. Vtipný televízny spot , ktorý si užívatelia internetu preposielajú. Zákony, ktoré je nutné dodržať pri využívaní virálneho marketingu. Opatrné zaobchádzanie s virálnym marketingom, lebo sa môže vymknúť z rúk.