Zmeny v pilieroch - Kolesárová, Jana
Zmeny v oblasti starobného dôchodkového sporenia ustanovené zákonom č. 310/2006 Z.z., ktorým sa zmenil zákon o sociálnom poistení (č. 461/2003 Z.z.), zákon o o starobnom dôchodkovom sporení (č. 43/2004 Z.z.) a zákon o doplnkovom dôchodkovom sporení (č.650/2004 Z.z.). V oblasti starobného dôchodkového sporenia (II. povinný kapitalizačný pilier) sa upravil osobný rozsah starobného dôchodkového sporenia, zúžil sa okruh činností, ktoré môže dôchodková správcovská spoločnosť zveriť iným osobám, sprísnili sa podmienky na prestup sporiteľa do inej dôchodkovej správcovskej spoločnosti.