Slovensko začína veriť v bohatnutie - Múčka, František
Úvahy ekonómov o vzťahu charakteru a peňazí. Otázka aplikácie týchto úvah v praxi. Situácia s hospodárskym rastom a rastom životnej úrovne na Slovensku. Porovnanie minulosti a súčasnosti. Ako rástli ceny a mzdy. Reálna mzda v porovnaní s rokom 1989. Reálna kúpyschopnosť.