Plynári prichádzajú o monopol - Haluza, Ivan
Slovenský plynárenský priemysel (SPP) stratil monopol na distribúciu plynu. Slovenská vláda povolila, aby ruský plyn k odberateľom nerozvádzal len SPP, ale dala možnosť aj inému distribútorovi - investičnej spoločnosti Slovintegra. Právne prešľapy z obidvoch strán. Protiútok SPP. Otázka, či iné spoločnosti nebudú žiadať vlastnú distribučnú sieť.