Vzťah školského manažmentu ku skvalitňovaniu činnosti školy - Obdržálek, Zdeněk
Charakteristika školského manažmentu a jeho postavenie v pedagogických vedách. Vplyv školského manažmentu na efektivitu školy. Elementy systému kvality školského manažmentu z pohľadu niektorých renomovaných odborníkov. Orientácia na kvalitné výstupy a výkony školy, na decentralizáciu, na autoevaluáciu a na skvalitňovanie riadiacich kompetencií.