Konkurenčné spravodajstvo - ciele a proces - Žák, Štefan, 1971-
Definícia konkurenčného spravodajstva. Konkurenčné spravodajstvo umožňujúce prijímať lepšie rozhodnutia, efektívnejšie dosahovať ciele a zároveň úspešne vykonávať podnikateľskú činnosť. Nevyhnutnosť realizácie konkurenčného spravodajstva pre všetky typy firiem. Mať v správnom čase správne informácie. Odlišnosť informácií od znalostí.