Recenzia publikácie Žák, Š.: Sekundárne údaje v marketingovom výskume - Litomerický, Juraj
Autor publikácie Š. Žák sa v publikácii snaží poskytnúť komplexný pohľad na problematiku využívania sekundárnych údajov v procese marketingového výskumu. Sekundárny výskum a analýza sekundárnych údajov môže byť riešením problému vysokých nákladov na primárny výskum.