Globálne otepľovanie
Z obsahu: Globálne oteplenie alebo globálne pomätenie. Polemika o vplyve človeka na prírodu je emocionálna. Problémy a omyly správ o ekonomických dôsledkoch globálneho otepľovania. Tvorba skleníkových plynov. Čo o hrozbách hovoria hraničné náklady. Kjótsky protokol. Veľká politika malých šancí. Drahá a ťažko dostupná alternatíva.