Spolupráce mezi propagací filmu a merchandisingem - Vyhnánková, Vlasta
Spojenie filmu s propagovaným produktom. Na prvom mieste animované filmy. Univerzálna cieľová skupina. Reklama na produkt v hranom filme. Príprava takejto kampane. Úspešnosť reklamy na produkty Veselá kráva v animovanom filme Doba ledová.