Kompetencie a škola zdravia - Zelinová, Milota
Prehľad kľúčových kompetencií žiaka v kontexte reformy školstva. Delenie kompetencií na kognitívne, osobnostné a sociálne a ich charakteristika. Autoregulačné programy. Škola zdravia. Klasifikácia úrovní problémov v oblasti zdravia v najširšom chápaní.