Špecifiká európskeho poistného trhu - Littvová, Zuzana
Jednotný poistný trh, charakteristika , primárne fungovanie jednotného poistného trhu. Analýza špecifík európskeho poistného trhu a prezentácia dôležitosti európskeho poistného trhu v ekonomike. Voľný pohyb poistných služieb medzi SR a EÚ.