Organizačná štruktúra a reinžiniering podnikových procesov - Závarská, Zuzana
Tradičná koncepcia organizácie. Líniová a funkčná organizačná štruktúra. Líniovo-štábna organizačná štruktúra. Pružná koncepcia organizácie. Maticová a projektová organizačná štruktúra. Zmena organizačnej štruktúry.