Úroveň a trendy logistických služieb na Slovensku - Dzurová, Mária
Zmena postavenia logistiky a jej vplyv na kvalitu obchodných vzťahov. Úroveň logistiky. Kľúčový význam logistických služieb. Špecifiká logistického trhu v SR. Merateľnosť spokojnosti zákazníkov. Riadenie zásobovacieho reťazca.