Čiarový kód ako neodmyslieľná súčasť distribučného reťazca - Revallová, Marianna
Čiarový kód a jeho postupný prienik z automatizovaného predaja k automatizovanému príjmu. Systém GS1. EAN kód (tzv. GTIN). Kvalita čiarových kódov. Harmonizovaný prístup k označovaniu paliet.