Když guerilla není jen blbnutí v ulicích - Doležalová, Kateřina
Kvalitná reklamná kampaň absolventskému filmu "Restart" neznámych českých autorov. Obchodný cieľ reklamnej kampane. Cieľová skupina. Kreatívne riešenie reklamnej kampane. Využitie formy guerilla marketingu.