Premietnutie analýzy vývoja európskych integračných procesov do výučby na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Metodika výučby predmetu "Európska únia" na Obchodnej fakulte Ekonomickej univerzity v Bratislave. Metodika výučby predmetu "Európske a medzinárodné právo".