Hodnocení senzorických charakteristik potravinářských výrobků - Velčovská, Šárka
Hodnotenie kvality potravinárskych výrobkov metódou senzorickej analýzy. Čo je senzorická analýza. Využitie senzorickej analýzy v marketingu. Zásady uskutočnenia senzorickej analýzy. Tri metódy senzorickej analýzy.