Svätý grál marketingu možno nájdete s počítačom - Typy úloh riešiteľných simuláciami - Babiak, Martin
Simulácie majú široké pole uplatnenia naprieč celou vedou a praxou a sú v podstate jediným spôsobom exaktného riešenia problémov, keď nie je k dispozícii agregovaný model. Typy úloh vhodných pre nasadenie simulačného systému. Testovanie množstva alternatív. Prognózovanie. Analýza.