Problematika odpadového hospodárstva v Slovenskej republike a aplikácia v cestovnom ruchu - Dendiš, Ľubomír
Legislatívne zabezpečenie odpadového hospodárstva v Slovenskej republike. Inštitucionálne zabezpečenie odpadového hospodárstva na Slovensku. Systémy separovaného zberu v strediskách cestovného ruchu - prinášaní systém, lokálny systém. Systémy separovaného zberu vo vybraných krajinách - Anglicko, Rakúsko, Švédsko, Poľsko, Maďarsko, Švajčiarsko.