Vplyv zavedenia eura na podnikanie v hotelierstve na Slovensku - Gúčik, Marián
Zavedenie eura - východiská, prijaté dokumenty. Zavedenie eura na Slovensku. Príprava na zavedenie eura v hotelierstve. Potreba dôkladnej prípravy na zavedenie eura v hotelierstve.