Úrokové diferenciály a zadlužení v eurozóně - Kubíček, Jan
Vplyv rozdielnych reálnych úrokových mier v jednotlivých krajinách eurozóny na rast celkového dlhu v týchto krajinách. Inflačné a úrokové diferenciály v Európskej menovej únii. Vysvetlenie vývoja dlhu, hypotéza poklesu úspor a rastu investícií. Portfóliový model rastu dlhov. Možné rozširovanie a implikácia portfóliového modelu dlhov.