Vybrané aspekty politiky cestovného ruchu v Slovenskej republike - Trefil, Peter
Vývoj cestovného ruchu na Slovensku v roku 2005 - priaznivé výsledky. Politika cestovného ruchu. Význam vstupu Slovenska do EÚ pre rozvoj cestovného ruchu. Inštitucionálny systém rozvoja cestovného ruchu v Slovenskej republike. Cestovný ruch na línii štátnej správy a línii územnej samosprávy. Miestna, regionálna a národná úroveň cestovného ruchu.