Špecifiká podnikovej ekonomiky v odvetviach služieb - Vančíková, Jana
Oceňovanie služieb a meranie produktivity v službách. Tvorba podnikových záznamov v odvetviach služieb. Príručka pre zostavenie výkazov o duševnom kapitáli.