Identifikácia podmienok vnútropodnikového prostredia priaznivých na rozvoj kreativity - Suntingerová, Ľudmila
Definícia pojmu kreatívny. 4 skupiny definície kreativity. Skúmanie kreativity v podnikovom prostredí. Organizačná kreatívna klíma. Vplyv aktivizačnej personálnej politiky na organizačnú kreativitu.