Porovnanie kvality a bezpečnosti potravín v SR - Szakalová, Zora, 1961-2024
Platná legislatíva pre oblasť kvality a bezpečnosti potravín na Slovensku. Kontrola kvality potravín. Výsledky kontrol kvality u vybraných komodít. Vajcia a výrobky z vajec. Mäso, výrobky z mäsa, zverina a hydina. Cereálie a pekárske výrobky. Jedlé obilie. Mlynské výrobky. Cestoviny. Pekárske výrobky.