Časová štruktúra úrokových sadzieb odhadovanie a interpretácia - Mikloš, Miroslav, 1975-
Modelovanie časovej štruktúry úrokových sadzieb. Super-Bell model. Nelson-Siegelov model. Svensonov model. Čistá teória očakávania. Teória likvidity. Teória preferovaného prostredia. Teória segmentovania trhu.