Genderové aspekty stárnutí: rodina a péče o seniory - Svobodová, Kamila
Odlišné zastúpenie mužov a žien pri starostlivosti o starého člena rodiny. Náročnosť poskytovanej starostlivosti. Rodinná a ústavná starostlivosť o seniorov. Empirické výskumy v Českej republike o poskytovaní pomoci starým.