Riziká investícií do nehnuteľností - Tučník, Miroslav
Zadefinovanie univerzálnych pravidiel a podmienok, ktoré bezpečne vedú k zhodnoteniu investície do nehnuteľnosti. Faktor polohy. Výška výnosu z investície počas prenájmu iným subjektom, a od toho sa odvíjajúce celkové zhodnotenie, ovplyvňujúce sumu nákladov spojených s údržbou, správou nehnuteľnosti, nákladov na obnovovacie investície, ktoré sú vynútené amortizáciou - fyzickým opotrebením nehnuteľnosti. Externé faktory.