Důchodový systém v ČR - současnost a perspektivy dalšího vývoje - Pollnerová, Štěpánka
Dôchodkový systém v Českej republike tvorený dvomi piliermi. Základné dôchodkové poistenie. Legislatíva. Druhý pilier dôchodkového systému - penzijné pripoistenie. Hlavné problémy penzijného pripoistenia. Perspektívy ďalšieho vývoja. Otázka zásadnej dôchodkovej reformy v Českej republike zostáva otvorená.