Viacročný rozpočet obce na rok 2007 až 2009 - Ľaliková, Anna
Povinnosť zostavenia viacročného rozpočtu obce. Viacročný rozpočet obce je strednodobý ekonomický nástroj finančnej politiky obce. Rozpočet na príslušný rozpočtový rok je záväzný. Bežný rozpočet. Kapitálový rozpočet. Finančné operácie. Zákony.