Jak zlepšit externí spolupráci univerzit - Husárová, Alena
Rezervy v spolupráci vysokých škôl s praxou. Medzinárodný projekt, ktorého koordinátorom je Univerzita Palackého v Olomouci, a ktorý sledoval do akej miery sú univerzity otvorené externému prostrediu. Neschopnosť univerzít predať svoj potenciál. V akých oblastiach je možná spolupráca univerzít s firmou. Bariéry aj na strane podnikov.