Daň z pridanej hodnoty - príspevkové organizácie, rozpočtové organizácie, obce, mestá a orgány územnej samosprávy - Síkorová, Jaroslava
Ekonomická činnosť ako podnikanie na účely DPH. Narušovanie hospodárskej súťaže. Príspevková organizácia. Orgány územnej samosprávy. Obec. Základné, stredné a vysoké školy. Registrácia zdaniteľných osôb. Registrácia nezdaniteľných osôb. Príklady. Zákony.