Akvizícia potenciálnych klientov komerčnej banky - Podolanová, Zuzana
Hodnota klienta pre banku. Životný cyklus potrieb klienta a vývoj jeho potrieb. Akvizícia klientov. Priebeh BTL kampane s využitím doporučeného listu. Identifikácia klientov pre oslovenie. Skórovanie a výber klientov. Pravdepodobnosť získania zákazníka.