Vybrané problémy poistného trhu - Tajtáková, Mária
Recenzia na vedeckú štúdiu Vybrané problémy poistného trhu od vysokoškolskej učiteľky Ing. Eriky Pastorákovej, PhD. Kniha poskytuje nový pohľad na vybrané súčasti poistného trhu.