Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Tri základné modely hypotekárneho bankovníctva. Depozitný model. Model hypotekárnych záložných listov. Model založený na sekuritizácii aktív na sekundárnom trhu hypoték. Riziká hypotekárneho bankovníctva. Hypotekárny úver.