Quo vadis Kaizen? - Boledovič, Ľudovít
Kaizen ako proces neustáleho zlepšovania. Gemba Kaizen. Udržiavanie a zlepšovanie procesov v podniku. Ako funguje Kaizen. Problém implementácie. Budúcnosť Kaizen.