Zákon o štátnej službe - niektoré zmeny - Boriková, Alžbeta
Zrušenie systemizácie. Disciplinárna zodpovednosť a disciplinárne konanie. Podnikanie a iná zárobková činnosť štátnych zamestnancov. Zrušenie Úradu pre štátnu službu.