Analýza hlavních hedgeových strategií - Stanovský, Zdeněk
Merger risk arbitrage. Fúzie a akvizície. Kumulatívna výnosnosť stratégie risk arbitrage. Porovnanie výnosnosti stratégie risk arbitrage. Korelácia stratégie risk arbitrage.