Odborné kvalifikácie a ich uznávanie v rámci EÚ - Bartl, Jaroslav
Schválenie smernice Európskeho parlamentu a Európskej rady o uznávaní odborných kvalifikácií. Zdôvodnenie a hlavné princípy. Regulované povolania v oblasti verejného zdravia. Regulované povolanie architekt. Profesijné preukazy. Najvýznamnejšie ustanovenia smernice. Zásada voľného poskytovania služieb. Postup uznávania odbornej kvalifikácie. Explikačný dodatok.