Foreign direct investments and their influence on economic growth and development - Kotulič, Rastislav
Existujúci problém pomalého ekonomického rastu zaostalých regiónov Slovenska. Analýza ekonomického rozvoja regiónov Slovenska členených podľa krajov. Vplyv prílivu priamych zahraničných investícií na regionálny rozvoj. Využitie modelov neoklasickej teórie regionálneho rozvoja.