Reforma v usporiadaní majetkových pomerov dlžníka v úpadku v SR - Jánošová, Veronika, 1953-
Postavenie veriteľov v prípade úpadku dlžníka v Slovenskej republike. Spôsoby riešenia úpadku v novej právnej úprave. Konkurz. Vyhlásenie konkurzu súdom. Malý konkurz. Reštrukturalizácia. Reštrukturalizačný plán.