Stav a výhľad konvergenčného procesu v krajinách V4 - Paulík, Tibor
Plnenie maastrichtských kritérií v krajinách V4. Fiškálna konsolidácia v aktualizovaných konvergenčných programoch krajín V4. Pokračovanie konvergencie aj po vstupe do eurozóny. Význam prílevu priamych zahraničných investícií do krajín V4.