<The> Causes of deflation and some selected problems in japanese economy - Slaný, Martin
Vplyv deflácie na vybraných problémoch japonskej ekonomiky. Sprievodné efekty súvisiace s defláciou. Problém nadmerného rastu verejného dlhu v Japonsku. Postoj hospodársko-politických autorít k tejto situácii a možné nástroje na jej odstránenie alebo aspoň minimalizáciu.