Zmeny v zdaňovaní príjmov právnických osôb - Pohlod, Ján
Daňovníci nezaložení alebo nezriadení na podnikanie. Základ dane z príjmov právnickej osoby. Spoločné ustanovenia pre výpočet základu dane. Daňové výdavky. Rezervy a opravné položky. Odpisy - vstupná cena. Platenie preddavkov právnických osôb. Zdanenie príjmov z vrátenia podielových listov. Úľavy na dani z príjmov právnických osôb. Prechodné ustanovenia a zdanenie bánk.