Kam směřuje nizozemská imigrační politika? - Jirková, Linda
Holandsko známe svojím liberálnym prístupom k imigrantom a podporou rozvoja ich kultúry. Historický pohľad na prisťahovalectvo v Holandsku. Multikulturalizmus v krajine. Zlom v politike voči imigrantom. Vyžadovanie dôslednejšej integrácie prisťahovalcov do nizozemskej spoločnosti. Aféra okolo političky somálskeho pôvodu, ktorá otriasla holandskou politickou scénou.