Finanční účetnictví a výkaznictví podle mezinárodních standardů IAS/IFRS - Šlosárová, Anna
Recenzia na publikáciu D. Dvořákovej: Finanční účetnictví a výkaznictví podle mezinárodních standardů IAS/IFRS. Spracovanie problematiky účtovania, vypracovania účtovnej závierky, podľa medzinárodných štandardov IFRS. Rozdelenie publikácie do 22 kapitol - stručná charakteristika. Problémy sú spracované výstižne, doplnené ilustráciami, príkladmi a schémami.