Finančná disciplína - porušovanie - Konvalinková, Iveta
Porušenie finančnej disciplíny zriaďovateľom príspevkovej organizácie pri jej financovaní. Definícia pojmov. Postupy zriaďovateľov príspevkových organizácií nevykazovaných v sektore verejnej správy. Zrušenie príspevkovej organizácie mimo sektor verejnej správy - splynutie, zlúčenie, rozdelenie príspevkovej organizácie. Zákony.