Projektové tímy - Bartalošová, Petra
Celková problematika fungovania projektových tímov. Hlavné predpoklady efektívnej tímovej práce. Projektový manažment ako firemná filozofia a konkurenčná výhoda. Zostavenie projektového tímu.