Závislosť úspechu projektov od projektových manažérov - Chovanová, Henrieta
Efektívnosť realizácie projektov ako jeden z najvýznamnejších kľúčových faktorov úspechu a prosperity podnikov. Úspešnosť a neúspešnosť projektu. Hlavné dôvody. Projektový manažér a rozvoj projektového riadenia .Integračná funkcia projektového manažéra.